Còrdova

Tres persones moren a Còrdova per les fortes pluges

Les pluges que en les darreres hores han caigut en alguns punts d'Andalusia s'han cobrat la vida de tres persones, segons han informat la Junta d'Andalusia i la Guàrdia Civil. Dues de les víctimes mortals són un home i una dona que haurien mort quan viatjaven en el seu cotxe i una riuada hauria arrossegat el vehicle. Els agents han trobat el cos de l'home dins del vehicle i el de la dona, a uns 200 metres, tots dos en una zona propera a una llacuna, al terme municipal d'Aguilar de la Frontera. La tercera víctima mortal és un home de 36 anys que hauria perdut la vida quan s'ha desplomat un mur a la localitat de Bujalance.

Actualitzat
Les pluges que aquest dimarts a la nit van caure a la província de Còrdova van provocar més de 200 incidències, com ara inundacions d'habitatges o persones atrapades dins els seus vehicles. A més, va caure parcialment el pont d'una carretera que uneix les poblacions de Bujalance i Pedro Abad i es va haver de restringir el trànsit ferroviari.

Algunes províncies d'Andalusia han registrat en les darreres hores pluges intenses i de fet aquest dimarts continua aquesta situació. L'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) té previst activar aquest dimarts l'alerta groga per pluges i tempestes a Cadis, Còrdova, Jaén, Granada, Almeria i Màlaga, i també a les ciutats de Ceuta i Melilla.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut