Barcelona

Tres persones han mort en accidents de trànsit aquest cap de setmana a Catalunya

Tres persones han mort a les carreteres catalanes al llarg d'aquest cap de setmana, segons han informat els Mossos d'Esquadra. El primer dels accidents va tenir lloc sobre dos quarts de dotze de la nit del divendres al quilòmetre 1.222 de la N-340 al seu pas per Subirats, a l'Alt Penedès, quan dos turismes van topar, cosa que va causar la mort d'un home de 50 anys, que viatjava com a acompanyant del primer turisme sinistrat.

Actualitzat

El segon accident es va produir a dos quarts de dues de la matinada de dissabte a Sant Jaume dels Domenys, al quilòmetre 208 de l'AP-7, quan un turisme va atropellar un vianant de 45 anys i de nacionalitat romanesa, que va morir a l'acte.

Finalment, el mateix dissabte un motorista va morir a la tarda en sortir de la calçada amb el ciclomotor que conduïa a la carretera N-II, al seu pas pel terme municipal de Llers.

Durant tot el diumenge no s'han produït accidents mortals, si bé a quarts de sis de la tarda s'ha produït una col·lisió entre una moto i un turisme a la N-340 a Subirats. Com a conseqüència, els dos ocupants de la moto han estat ferits greus. Un d'ells ha estat traslladat a l'Hospital de Bellvitge i l'altre a la Vall d'Hebron.

Anar al contingut