Les tres noves superilles que s'afegiran a la del Poblenou
Les tres noves superilles que s'afegiran a la del Poblenou
Barcelona

Tres noves superilles a Barcelona a principis d'any

Situades a Hostafrancs, a les Corts i al barri de Sant Antoni al voltant del mercat, seran més petites que la del Poblenou

RedaccióActualitzat

L'Ajuntament de Barcelona ha anunciat les tres noves superilles que impulsarà per a principis de l'any que ve. Aquest dimarts ha concretat que seran els projectes del barri d'Hostafrancs, les Corts i al barri de Sant Antoni al voltant del mercat remodelat, que es vol inaugura abans d'acabar l'any.

Avui es compleix un any del pla pilot de la superilla del Poblenou, que, lluny d'estar lliure de polèmica, i després del diàleg amb les entitats veïnals, comerços i serveis, s'ha valorat positivament.

D'aquesta manera se segueix el pla del govern municipal "Omplim de vida els carrers", que a través de la implantació de les superilles vol avançar cap a un model de ciutat més saludable, amb un espai públic de protagonisme ciutadà, on es prioritza l'ús cívic i veïnal.

De cara a aquest nous projectes, i a mesura que avancin els processos participatius oberts, es definiran els plans d'acció que determinaran les actuacions que s'aplicaran a cada zona.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut