Tres motoristes morts aquest cap de setmana a Aiguaviva, Cabrera de Mar i Alp

Aquest any ja han mort 26 motoristes en vies interurbanes, el doble que el 2016

RedaccióActualitzat

Tres motoristes han mort des de divendres a la tarda a les vies catalanes. L'últim sinistre ha passat minuts abans de les tres de la matinada d'aquest dilluns a l'autopista A-2, a Aiguaviva, al Gironès. El conductor d'una moto ha caigut a la calçada i el vehicle que anava al darrere l'ha atropellat. La víctima és un home de 57 anys veí de Girona.

Aquest diumenge, a les 7 de la tarda, hi va haver un xoc frontal entre una motocicleta i un turisme a la carretera Nacional 260 a Alp, a la Cerdanya. A causa de l'impacte, va morir un noi de 26 anys, veí de Puigcerdà, únic ocupant del vehicle de dues rodes.

♦ Perfil del motorista accidentat

En les últimes hores també ha mort un motorista al nucli urbà de Cabrera de Mar, al Maresme, al punt quilomètric 1 de la B-502. 

Des de comernçaments d'any s'han doblat les morts de motoristes a les carreteres respecte al mateix període de l'any passat. Ja són 26 les víctimes mortals que circulaven en moto quan a aquestes alçades, l'any passat, havien mort 13 persones. És un balanç del Servei Català de Trànsit, que té en compte les morts en carretera, però no les que hi ha als carrers dels nuclis urbans.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut