L'helicopter del SEM va rescatar el motorista en estat crític i el va traslladar a l'hospital, on va morir
L'helicopter del SEM va rescatar el motorista en estat crític i el va traslladar a l'hospital, on va morir

Tres motoristes, les tres víctimes mortals d'aquest cap de setmana a les carreteres

Els tres accidents mortals han passat a Montagut, a Montgat i a Sitges

RedaccióActualitzat

Tres persones –totes tres anaven amb moto– han perdut la vida a les carreteres i autopistes catalanes aquest cap de setmana, segons el balanç del Servei Català de Trànsit

 

L'última víctima ha estat la conductora d'una motocicleta, una dona de 36 anys veïna de Sant Joan les Fonts, que va morir ahir a la nit en un xoc frontal amb un vehicle a la carretera N-260z al pas per Montagut, a la Garrotxa. El sinistre va passar a les 21.15 i també hi van resultar ferits els dos ocupants del vehicle, que van ser traslladats a l'Hospital d'Olot.

Dissabte al vespre va morir l'ocupant posterior d'una moto, un jove de 22 anys veí de Badalona, a la C-31 a Montgat, al Maresme. En l'accident, s'hi van veure implicats una motocicleta i dos turismes. El conductor de la moto va resultar ferit greu i se'l va traslladar a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona.

El primer sinistre va ser divendres a la tarda, a la C-31 a Sitges, al Garraf. L'accident va passar cap a tres quarts de cinc de la tarda, quan, per causes que s'investiguen, la motocicleta va topar amb un costat del camió. Com a resultat del xoc va morir el motorista, que en un primer moment va ser traslladat en estat crític a l'Hospital de Bellvitge.

Anar al contingut