Valls

Tres morts violentes en 48 hores a Sabadell, Barcelona i Valls

Aquest any, els Mossos han notificat 14 homicidis

RedaccióActualitzat

Tres morts violentes en 48 hores a Catalunya. Ha estat a Valls, Sabadell i Barcelona. En tots, existia una relació prèvia entre la víctima i l'agressor.

A Valls, una dona ha mort presumptament a mans d'un home, que ha quedat detingut. La víctima és una dona de  47 anys

Els fets han passat de matinada al carrer Muralla del Castell de Valls. Deu minuts abans de les tres de la nit, un home s'ha presentat a les dependències de la Policia Local de Valls i ha confessat que havia apunyalat una dona amb qui tenia trobades habituals.

Quan els agents han arribat al domicili, han trobat el cadàver de la dona. L'home, de 39 anys i veí de Valls, ha estat detingut com a presumpte autor d'un homicidi.

Dues morts més dissabte

Dissabte ja hi ha hagut dues morts violentes més. Una a Barcelona, on els Mossos investiguen la mort violenta d'un home de 36 anys, que hauria estat apunyalat per la seva parella al barri de la Trinitat Vella. Els fets van passar en un bloc d'habitatges del número 71 de la Via de Bàrcino.

La policia ha detingut la parella de la víctima, una dona de 36 anys. Testimonis de la detenció han confirmat que la vigília la parella havia tingut una forta baralla.

Al matí, un home, veí de Sabadell, va resultar mort per ferides d'arma blanca després d'una baralla. Els fets van passar en un pis al barri de Can Puiggener. Dins del domicili hi havia un altre home, de 53 anys, que ha estat detingut per la seva presumpta relació amb els fets. Segons sembla, els dos homes eren parella.

Catorze homicidis aquest any

Els Mossos d'Esquadra han notificat aquest any a Catalunya catorze homicidis. Deu de les víctimes eren homes i quatredones

En un 43% dels casos, entre agressor i víctima hi havia o hi havia hagut una relació de parella, o, com en el cas d'avui a Valls, un vincle sexual de pagament continuat. 

El lloc on es perpetra l'homicidi és, en un 64% dels casos, el domicili de la víctima o de l'agressor.

Tot i que la majoria d'agressors són homes, aquest any s'han detingut tres dones per homicidi. La d'ahir a Barcelona, una altra a Badalona al març i la dona acusada de matar la seva filla de quatre anys a la casa on vivien a Sant Boi de Llobregat tot just fa una setmana.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut