Lloc de l'accident a la C-12 a Llardecans, Segrià
Lloc de l'accident a la C-12 a Llardecans, Segrià
Llardecans

Tres morts i un ferit en un xoc frontal a la C-12 a Llardecans

Una de les víctimes era un mosso d'esquadra fora de servei, i el conductor de la furgoneta es va autolesionar i va morir poc després

RedaccióActualitzat

Tres persones han mort i una ha resultat ferida en un accident en un xoc frontal a la C-12 a Llardecans, al Segrià, segons ha informat el Sistema d'Emergències Mèdiques.

L'avís de l'accident es va rebre a les 20.24 quan un vehicle d'assistència en carretera va envair el carril contrari per causes que es desconeixen i va impactar frontalment amb un turisme.

 

 

Una de les víctimes, el conductor del turisme, un home de 50 anys veí d'Alpicat, al Segrià, era un mosso d'esquadra fora de servei, que va morir en l'impacte, així com un dels ocupants del vehicle, una dona de 64 anys i veïna de Golmés, al Pla d'Urgell.

 


Autolesions

Segons fonts properes al cas, després del xoc, el conductor de la furgoneta d'assistència en carretera hauria sortit del vehicle pel seu propi peu i les primeres hipòtesis apunten que, en veure el que havia provocat, amb dues víctimes mortals, hauria quedat en estat de xoc i es va autolesionar.

Per fer-ho hauria utilitzat restes dels vehicles com vidres, ferros i també unes tisores que portava a la furgoneta. L'home, de 39 anys, veí de Lleida, va morir durant el trasllat a l'hospital.


Ara, l'autòpsia haurà de determinar si la mort va ser a causa de les autolesions que es va fer o bé per les lesions de l'impacte del xoc.

L'altra persona ferida greu en l'accident és una dona que viatjava en el seient del copilot del turisme. També va ser traslladada a l'Hospital Arnau de Vilanova on està ingressada.


Els fets han passat al punt quilomètric 107 d'aquesta carretera, on es van desplaçar 5 patrulles dels Mossos d'Esquadra i 7 dels Bombers de la Generalitat, que van haver de fer tasques d'excarceració per rescatar les víctimes. També hi han treballat 7 ambulàncies del SEM. La C-12 va quedar tallada durant unes hores en què es va donar pas alternatiu als vehicles.

La carretera C-12 es va haver de tallar, i després es va donar pas alternatiu als vehicles fins passada la una de la matinada.

Aquest any, el nombre de víctimes mortals a causa d'accidents de trànsit s'ha disparat a Catalunya. Mentre l'any passat hi havia hagut 39 persones que van perdre la vida a les carreteres, aquest any ja son 66 les persones mortes.

ARXIVAT A:
Trànsit
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut