Fotografia facilitada pel Ministeri de Defensa dels tres militars morts en l'explosió
Fotografia facilitada pel Ministeri de Defensa dels tres militars morts en l'explosió

Tres morts i dos ferits en una explosió en un quarter de la Legió a Almeria

Tant els morts com els ferits són membres de la Legió, tot i que no se'n coneix encara la identitat. La deflagració s'ha produït cap a dos quarts de tres del migdia al magatzem on es guarda la munició. Ara per ara, se'n desconeixen les causes.

RedaccióActualitzat
Tres persones han mort i dues han resultat ferides com a conseqüència d'una explosió que s'ha produit a l'interior de la caserna de la Legió Álvarez Sotomayor de Viator, a Almeria. Tant els morts com els ferits són membres de la Legió, tot i que no se'n coneix encara la identitat.

Concretament, les tres víctimes mortals són dos brigades i un sargent de la Legió, que es trobaven prop d'un morter ubicat en un BMR, un vehicle blindat lleuger de sis rodes. Aquest vehicle compta amb una plataforma per a morters on, segons sembla, s'ha produït l'explosió.
 
En el moment dels fets, dos quarts de tres del migdia, els tres militars tornaven d'una pràctica de desactivació d'explosius.

Un dels ferits ha estat traslladat a l'hospital Torrecárdenas d'Almeria i l'altre ha estat atès a la infermeria del mateix recinte militar.
Anar al contingut