Shetland

Tres morts i cinc desapareguts pel naufragi d'un vaixell al mar del Nord

Tres tripulants d'un vaixell de suport a una plataforma petrolera han mort i cinc estan desapareguts després que l'embarcació ha naufragat prop de les illes Shetland, entre Escòcia i Noruega. En el moment dels fets, al vaixell hi havia 15 tripulants, tots de nacionalitat noruega. Els equips de rescat han confirmat la mort de tres ocupants i han anunciat que la recerca dels desapareguts es reprendrà amb un helicòpter a primera hora, quan surti el sol, amb el temor que siguin sota el casc de la nau, on l'aigua podria arribar a només 5 graus. No se saben les causes del naufragi del vaixell, que era de bandera noruega.

Actualitzat
Inicialment els guardacostes britànics han informat del rescat de 10 tripulants, dos dels quals evacuats de l'aigua amb helicòpters. Posteriorment, però, els responsables del vaixell, anomenat "Bourbon Dolphin", han confirmat que tres dels ocupants havien mort.

El naufragi ha passat a uns 121 quilòmetres al nord de les illes Shetland, a Escòcia. Segons les informacions de l'exèrcit britànic, les condicions meteorològiques eren bones.
Anar al contingut