Milà

Tres morts, entre ells un nen, i 50 ferits en ensorrar-se un edifici a Milà després d'una explosió

Un edifici de tres plantes de Milà s'ha ensorrat i ha provocat la mort d'almenys tres persones i ferides a mig centenar més. Les víctimes són un veí de 69 anys, un ciutadà albanès i un nen de 7 anys, La causa que pren més força és la d'una explosió de gas, que immediatament després hauria causat l'incendi que ha desembocat en l'esfondrament de l'immoble. A més a més, els edificis situats en un radi de 400 metres del sinistrat també s'han vist afectats en diversos graus.

Actualitzat

Els equips de salvament ja han tret els cadàvers de les tres víctimes de l'edifici de Milà que s'ha enfonsat després d'una explosió. Els dos primers cossos els han trobat quan han començat les feines de desenrunament. Eren un home gran que vivia a l'immoble i un jove d'origen albanès. Poc després de la mitjanit, els bombers han recuperat el cos d'un nen de 7 anys. Ha estat la mare, que regenta un bar als baixos de l'edifici, qui ha dit que el menor es podria trobar entre les runes.

Els bombers de Milà havien fet, a primera hora de la nit, un primer balanç de dues persones mortes i dues de desaparegudes, a més d'una cinquantena de ferits. Durant tota la nit han estat treballant per intentar rescatar el cos d'aquesta hipotètica quarta víctima.

Tot i que encara no s'ha pogut determinar amb seguretat, els equips de rescat treballen amb la hipòtesi que una fuita de gas podria ser la causant del sinistre. De fet, diversos testimonis han explicat que abans de la deflagració se sentia pudor de gas. Segons els informes dels centres hospitalaris, hi ha setze ferits greus.

L'edifici sinistrat es troba en una artèria comercial d'un barri de l'est de Milà. A banda d'aquest immoble de tres plantes, construït els anys trenta, l'explosió ha afectat les cases veïnes, que han estat desallotjades, i diversos vehicles aparcats.

Anar al contingut