Vilafant / Balaguer / Alfés

Tres morts en una jornada negra per a la sinistralitat laboral a Catalunya

Tres morts en accidents laborals en poques hores a Catalunya han convertit aquest dijous en una jornada negra per a la sinistralitat al nostre país. La primera víctima ha estat un home de 57 anys, treballador d'una granja, que ha mort al matí a Vilafant, a l'Alt Empordà, quan l'ha atropellat el tractor que conduïa el seu company de feina. La segona ha perdut la vida al Teatre Municipal de Balaguer, quan s'ha enfonsat el sostre on s'havia enfilat. I la tercera és un operari que treballava a l'autopista AP-2, al terme d'Alfés, que ha mort atropellat.

Actualitzat
La víctima de Vilafant és Luis L. L., de 57 anys i veí de la mateixa població empordanesa. Tot i que immediatament s’han avisat els serveis sanitaris, l’home ha mort a l’acte. Els fets han passat en una granja del carrer de les Pedreres cap a un quart de dotze del migdia. Un operari del mas ha fet marxa enrere amb un tractor i, sense adonar-se'n, ha atropellat el seu company, que era darrere el vehicle.

En el cas de Balaguer, l’accident ha estat a quarts de tres de la tarda al passatge Àngel Guimerà. La víctima, de 66 anys, treballava en el manteniment del teatre municipal de la capital de la Noguera quan el sostre ha cedit i s’ha precipitat al buit.

El tercer accident ha provocat la mort d’un operari de 27 anys, veí de Soses i de nacionalitat colombiana, que treballava a l'autopista AP-2, al terme municipal d'Alfés. Un turisme l’ha atropellat a l’altura del quilòmetre 141, en direcció a Saragossa.
Anar al contingut