Colorado Springs

Tres morts en un tiroteig en un centre de planificació familiar de Colorado

L'assaltant, un home de 59 anys, s'ha atrinxerat durant cinc hores en una clínica on es practicaven avortaments

RedaccióActualitzat

Aquesta matinada hi ha hagut tiroteig en un centre de planificació familiar dels Estats Units que ha acabat amb tres morts i una desena de ferits. Els fets han passat a Colorado Springs, a l'estat de Colorado, quan un home s'ha atrinxerat durant cinc hores en un centre de planificació familiar on es practicaven avortaments.

Les víctimes mortals són un policia i dos civils. Després de cinc hores d'intercanvi de trets amb la policia, finalment l'agressor ha pogut ser reduït. Es tracta d'un home de 59 anys, de raça blanca. La portaveu de la policia, Catherine Buckley, ha indicat que de moment no se sap el mòbil de l'agressor i ha evitat relacionar directament el tiroteig amb les pràctiques avortives del centre.

La clínica Planned Parenthood, amb més de 700 centres a tots els Estats Units, és una institució sense ànim de lucre que rep subvencions públiques. La seva activitat se centra en els serveis ginecològics, els exàmens preventius, les tècniques contraceptives i, també, els avortaments.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut