Olèrdola / Subirats / Talarn

Tres morts en tres accidents de trànsit a Catalunya

Tres persones han perdut la vida en tres accidents de trànsit a les carreteres catalanes aquest cap de setmana. L'últim va passar dissabte cap a dos quarts de nou del vespre a l'N-340 a l'altura d'Olèrdola. En l'accident es van veure implicats un camió i un turisme, el conductor del qual va morir. Les altres víctimes van morir de matinada en dos accidents, un a Talarn i un altre a Subirats.

Actualitzat

L'última víctima mortal del cap de setmana ha estat el conductor d'un turisme que es va veure implicat, cap a dos quarts de nou del vespre, en un accident amb un camió, el conductor del qual va quedar ferit lleu, a la carretera N-340 a l'altura d'Olèrdola.

El primer accident mortal del cap de setmana es va produir cap a dos quarts de cinc de la matinada de dissabte a la carretera C-13, a l'accés al municipi de Talarn, quan un turisme va sortir de la via i va xocar contra un arbre. La víctima mortal, un jove de 24 anys, va morir a l'acte. 

L'altre accident mortal va passar cap a dos quarts de sis de la matinada, al punt quilomètric 1232 de la carretera N-340, al terme de Subirats, on es van veure implicats un turisme i un ciclomotor. Com a conseqüència d'aquest accident va morir el conductor de la moto, un jove de 18 anys veí de Cornellà de Llobregat, mentre que el conductor i únic ocupant del turisme va resultar ferit lleu.

Anar al contingut