La grua s'emporta el vehicle totalment destrossat on viatjaven les dues víctimes mortals i el ferit greu.
La grua s'emporta el vehicle totalment destrossat on viatjaven les dues víctimes mortals i el ferit greu.

Tres morts en dos accidents de trànsit amb camions implicats a Ribera d'Urgellet i Santa Perpètua de Mogoda

Nit negra a les carreteres catalanes. Els sinistres han tingut lloc a la C-14 al seu pas per la Ribera d'Urgellet i a l'autopista AP-7 a l'alçada de Santa Perpètua de Mogoda. En tots dos casos hi ha camions implicats.

RedaccióActualitzat
Tres persones han perdut la vida a les carreteres catalanes en les últimes hores. Ha passat en dos accidents de trànsit, tots dos amb camions involucrats, a Ribera d'Urgellet i Santa Perpètua de Mogoda.

En l'accident de l'Alt Urgell, dos ocupants d'un cotxe han mort i un tercer ha patit ferides greus després de xocar frontalment contra un camió en la C-14 per causes que encara no se saben. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís del sinistre a les 6.39 del matí. L'accident ha obligat a tallar el trànsit en els dos sentits de la marxa fins gairebé les 8 del matí, quan s'ha pogut obrir un carril i donar pas alternatiu.

La víctima de l'altre accident és un camioner que ha mort en col·lisionar amb un altre camió a l'autopista AP-7, a Santa Perpètua de Mogoda. Els fets han passat al voltant de les 3 de la matinada per causes que s'estan investigant, segons el Servei Català de Trànsit. La circulació ha quedat restringida durant uns 45 minuts al lloc de l'accident.
Anar al contingut