Tres llargmetratges amb <b>coproducció i col·laboració de Televisió de Catalunya</b> per al cap de setmana, a TV3

<b>"La síndrome de Cacareco"</b> i <b>"Creuant el límit"</b> es van poder veure dissabte a les 18.00 i a la mitjanit, respectivament. <b>"El comissari Maigret: L'ombra xinesa"</b> es va emetre la tarda de diumenge, a les 18.20
Tres llargmetratges amb coproducció i col·laboració de Televisió de Catalunya per al cap de setmana, a TV3

Tres llargmetratges amb coproducció i col·laboració de Televisió de Catalunya per al cap de setmana, a TV3

"La síndrome de Cacareco" i "Creuant el límit" es van poder veure dissabte a les 18.00 i a la mitjanit, respectivament. "El comissari Maigret: L'ombra xinesa" es va emetre la tarda de diumenge, a les 18.20
Actualitzat
"La síndrome de Cacareco" de  Breogán Riveiro  és un llargmetratge amb una història senzilla, emotiva i didàctica. La Sabela viu sola amb els seus dos fills, en Dani, un jove escèptic que ni estudia ni treballa i viu a la deriva, i en Iago, un noi aplicat que voldria ser alcalde, un objectiu gens fàcil per a algú com ell, que té la síndrome de Down. Quan en Iago aconsegueix, després de molt d'esforç, presentar-se a les eleccions, en Dani pren exemple d'ell i canvia d'actitud: recupera la il·lusió pel seu futur. És una coproducció de Televisió de Catalunya, Ikiru Films, Televisión de Galicia i Formato Producciones, amb guió de Breogán Riveiro i Marta Grau, interpretada per Paula Vives (Antía), Marc Homs (Daniel),  Tonet Ramírez (Iago),  María Bouzas (Sabela),  Ernesto Chao (Ramón) i Carlos Blanco (Arturo), entre d'altres.
 
 "Creuant el límit" ens transporta a l'intens món de Fran, un adolescent rebel que viu al límit totes les facetes de la seva vida, la seva relació amb els seus amics i el seu amor per la Núria. Quan els seus amics el traeixen, el seu món s'ensorra i la relació amb el seu pare, Luis, es torna insostenible. A causa de la mala conducta de Fran, cada vegada pitjor, Luis l'interna en un centre de reeducació basat en un mètode psicològic inhumà i cruel. Fran es veurà sotmès a tot tipus de humiliacions i càstigs. Està dirigida per Xavi Giménez i interpretada per Marcel Borràs (Fran), Adolfo Fernández (Luis), Fernando Guillén Cuervo (Óscar), Eduard Farelo (Nando), Carlos Kaniowsky (Ernesto), Elena Furiase (Sandra) i Irene Escolar (Núria) amb la col·laboració especial d'Emma Vilarasau. És una producció de Castelao Pictures, Castelao Producciones amb la col·laboració de Televisió de Catalunya.
 
 "El comissari Maigret: l'ombra xinesa"  és una producció d'RTI en associació amb Grundy Italia, Alien, Telecinco, Televisió de Catalunya, Producciones Cinematográficas del Mediterráneo i amb la col·laboració de l'ICEC. "L'ombra xinesa" és una de les 78 novel·les de Georges Simenon que va protagonitzar el famós comissari i la pel·lícula està dirigida per Renato de Maria. El film aborda el misteriós assassinat d'un home de negocis de molts diners. Sergio Castellito (comissari Maigret), Carlos Bardem (Janvier), Juli Fàbregas (Lucas), Eva Santolaria (Magui), Gretta Scacchi (Juliette Martin), Pau Durà (Roger Couchet), Montse Alcoverro (portera) interpreten aquest misteriós relat situat a la plaça Vosges de Paris.