Madrid

Tres joves morts a Móstoles, a Madrid, per possible inhalació de monòxid de carboni

El Cos de Bombers i la Policia s'han fet càrrec de la investigació del succés, que podria tenir el seu origen en la mala combustió d'una caldera o un foc encès

RedaccióActualitzat

Tres persones d'entre 20 i 30 anys han mort en un habitatge del municipi madrileny de Móstoles per possible inhalació de monòxid de carboni.

Segons ha informat un portaveu d'Emergències de la Comunitat de Madrid, el succés ha passat cap a les 19:00 hores en el primer pis de l'immoble situat al número 14 del carrer Oviedo i que, segons sembla, podria estar ocupat pels tres joves.

Els sanitaris del Servei d'Urgència Mèdica de Madrid que s'han traslladat al lloc només han pogut certificar la mort dels joves, dos homes i una dona, que es trobaven a la sala de l'habitatge.

També han acudit al pis diverses dotacions de bombers de l'Ajuntament de Móstoles, que han detectat una concentració de monòxid de carboni de 28 parts per milió, molt elevada tenint en compte que a partir de 10 parts per milió l'acumulació pot ser tòxica depenent del temps d'exposició.

El Cos de Bombers i la Policia s'han fet càrrec de la investigació del succés, que podria tenir el seu origen en la mala combustió d'una caldera o un foc encès.

23 persones van morir l'any passat a Espanya per inhalar monòxid de carboni, un gas incolor, inodor i insípid que no irrita les vies respiratòries i redueix la quantitat d'oxigen que arriba al cervell, al cor i a la resta del cos.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut