Tres investigadores de l'IRTA aniran becades a Nova Zelanda dins el projecte europeu Fodd Frenz

Barcelona.- Tres investigadores de l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) han aconseguit una beca del projecte europeu Food Frenz per a una estada de quinze dies a Nova Zelanda. Anna Jofre, Emma Fàbregas i Laurence M. Elandaloussi són les investigadores que podran gaudir d'aquesta beca. Aquest projecte europeu vol contribuir al desenvolupament del sector agroalimentari fomentant col·laboracions més estretes i formals entre universitats, instituts de recerca, indústries i consumidors de la Unió Europea i Nova Zelanda. Dins el projecte es tracten cinc temes: seguretat alimentària, aliments presonalitzats, salut i benestar animal per producció d'aliments, sistemes de producció sostenible d'aliments i tecnologies emergents i innovadores.
Tres investigadores de l'IRTA aniran becades a Nova Zelanda dins el projecte europeu Fodd Frenz

Tres investigadores de l'IRTA aniran becades a Nova Zelanda dins el projecte europeu Fodd Frenz

Barcelona.- Tres investigadores de l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) han aconseguit una beca del projecte europeu Food Frenz per a una estada de quinze dies a Nova Zelanda. Anna Jofre, Emma Fàbregas i Laurence M. Elandaloussi són les investigadores que podran gaudir d'aquesta beca. Aquest projecte europeu vol contribuir al desenvolupament del sector agroalimentari fomentant col·laboracions més estretes i formals entre universitats, instituts de recerca, indústries i consumidors de la Unió Europea i Nova Zelanda. Dins el projecte es tracten cinc temes: seguretat alimentària, aliments presonalitzats, salut i benestar animal per producció d'aliments, sistemes de producció sostenible d'aliments i tecnologies emergents i innovadores.