Tren de Rodalies
Tren de Rodalies

Tres hores dins d'un tren de Rodalies parat a Cunit per un atropellament

Les línies de rodalies R2, R13, R14, R15 i R16 han quedat aturades a l'espera que el jutge fes l'aixecament del cadàver

RedaccióActualitzat

A tres quarts de nou d'aquest vespre de diumenge, un atropellament a la línia de rodalies de Renfe a prop de l'estació de Cunit ha provocat la interrupció del servei entre Sant Vicenç de Calders i Vilanova i la Geltrú. La policia ha ordenat que no circulessin els trens perquè es pogués fer l'aixecament judicial del cadàver:

 

 

A causa d'aquesta interrupció, els passatgers del tren s'han hagut de quedar a dins del comboi almenys durant tres hores. A més, els passatgers han assegurat que poc abans de les 12 de la nit s'havien acumulat fins a cinc trens a l'estació de Cunit. Per la seva banda, Renfe ha assegurat que poc abans de les 11 ja s'havia restablert la circulació de trens.

Mentre ha durat l'aturada, la circulació a la resta de la línia, per on passen les línies de rodalies R2 sud, R13, R14, R15 i R16, ha tingut afectacions que han arribat a superar els 60 minuts. També s'han hagut de desviar alguns dels trens d'aquesta línia per la de rodalies d'interior, que passa per Vilafranca del Penedès.

Anar al contingut