L'autobús ha caigut per un precipici, a prop de Dosaigües.
L'autobús ha caigut per un precipici, a prop de Dosaigües. (Foto: ACN)
València

Tres ferits greus en l'accident d'un autobús escolar que ha caigut per un precipici a Dosaigües, al País Valencià

Aquest matí hi ha hagut un accident d'un autobús escolar entre les localitats de Bunyol i Dosaigües, al País Valencià. El conductor i dos alumnes de 16 i 17 anys han quedat ferits greus. L'autocar ha sortit de la carretera i ha caigut per un precipici d'uns 15 metres de desnivell.

RedaccióActualitzat

L'accident d'un autobús escolar ha causat ferides greus a dos menors de 16 i 17 anys i al conductor del vehicle. El sinistre ha passat entre les localitats valencianes de Bunyol i Dosaigües, a la comarca de la Foia de Bunyol.

Els fets han passat poc després de les 7 del matí quan, per raons que es desconeixen, l'autocar ha sortit de la carretera i ha caigut per un precipici d'uns 15 metres de desnivell. En el vehicle viatjaven 21 alumnes d'entre 14 i 17 anys. Quinze d'ells han tingut ferides lleus. Els menors anaven a l'institut de Bunyol. Fonts de la Guàrdia Civil han informat que la prova d'alcoholèmia practicada al conductor ha resultat negativa.

Segons apunta la Direcció General de Trànsit, tots els passatgers duien posat el cinturó de seguretat en el moment de l'accident. Els dos menors ferits greus els han traslladat a l'Hospital La Fe i al Clínic de València, i el conductor de l'autobús, que cada dia feia aquest recorregut, l'han portat a l'hospital general de la capital valenciana. Un dels nois ferits de gravetat té fractura de maluc i l'altre té un traumatisme cranioencefàlic.

 

Anar al contingut