Un dels cotxes cremats a l'explosió d'Esplugues de Llobregat
Una explosió a Esplugues de Llobregat fa tres ferits i crema dos cotxes
Esplugues de Llobregat

Tres ferits, dos d'ells greus, en una explosió a Esplugues de Llobregat

Tres persones han resultat ferides aquest matí en una explosió a Esplugues de Llobregat. L'explosió ha provocat danys al local, s'han cremat dos vehicles que eren just al davant i ha obligat a desallotjar els veïns de tot l'edifici.

RedaccióActualitzat
Tres persones, dues d'ells greus, han resultat ferides aquest matí en una explosió a Esplugues de Llobregat.

Els fets han passat al local situat en el número 22 del carrer Gaspar Fàbregas per causes que encara no s'han pogut determinar. L'explosió ha provocat danys al local, s'han cremat dos vehicles que eren just al davant i ha obligat a desallotjar els veïns de tot l'edifici.

Hi ha dues persones amb cremades greus que han estat traslladats a l'hospital de la Vall d'Hebron i una altra que ha hagut de ser atès per una crisi d'ansietat i l'han evacuat a l'Hospital Moisès Broggi.

Fonts municipals han assenyalat que es descarta una explosió de gas, entre altres raons, perquè l'immoble no disposa d'aquest tipus de subministrament, i han afegit que a mig matí s'ha restablert la normalitat entre els veïns d'aquesta zona de la ciutat.

Segons aquestes fonts, dues persones treballaven al local sinistrat per adequar-lo, ja que abans hi havia una agència de viatges i està previst instal·lar-hi un negoci nou, la naturalesa del qual no s'ha donat a conèixer.

Segons les primeres investigacions, el material amb què es treballava en aquestes obres hauria provocat l'accident en què, a més de les tres persones hospitalitzades, efectius del SEM han hagut d'atendre un bomber per inhalació de fum.

Segons fonts municipals, tècnics de l'ajuntament s'han desplaçat fins al lloc dels fets per comprovar l'estat de l'estructura de l'immoble i han confirmat que no s'ha vist afectada.

En el lloc dels fets, que continua tallat al trànsit, hi han treballat 7 unitats del SEM, 4 patrulles dels Mossos d'Esquadra i 10 dotacions dels Bombers de la Generalitat.




Anar al contingut