Platja d'Aro

Tres encaputxats assalten una casa de Platja d'Aro després de lligar el matrimoni que hi viu

Nou assalt violent al Baix Empordà. Tres encaputxats han assaltat un matrimoni d'edat avançada a la seva casa de Platja d'Aro. Després de lligar les víctimes, els lladres s'han endut 200 euros i maquinària agrícola. Fa uns dies, dos encaputxats van assaltar un home de 76 anys a la seva masia del municipi de Palau-sator.

RedaccióActualitzat

Nou robatori amb violència a les comarques de Girona, el segon en menys d'una setmana al Baix Empordà. Va passar dilluns a la tarda en una masia de Platja d'Aro. Els propietaris es van estar més de quatre hores lligats, però no van rebre cap agressió dels assaltants.

Tres encaputxats armats van entrar cap a les tres de la tarda al Mas Moner, a la urbanització de Mas Nou de Castell-Platja d'Aro. Van amenaçar amb un pal el matrimoni que hi viu i els van lligar. Els autors de l'atac van reclamar-los la caixa forta però els van dir que no en tenien, i se'n van endur els diners que van trobar, uns 200 euros, i maquinària del camp que hi havia a la finca. Tot seguit van marxar. Fins a les 7 del vespre no es van poder deslligar per avisar una filla seva i la policia.

Dijous passat, uns encaputxats, també armats, van assaltar una casa de Palau-sator, a la mateixa comarca del Baix Empordà. Tal com va passar en el cas de Platja d'Aro, els atracadors van lligar el propietari, un home de 76 anys. El van deixar lligat damunt del llit i se'n van endur joies i diners.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut