Algunes de les joies i objectes robats que s'han pogut recuperar amb les detencions de tres homes al Vallès Oriental.
Tres detinguts per robatoris amb força a domicilis.
Granollers/Canovelles

Tres detinguts per robatoris amb força a domicilis del Vallès Oriental

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres homes d'entre 21 i 50 anys, veïns de Granollers i de les Franqueses del Vallès, com a presumptes autors de diversos robatoris amb força a l'interior de diversos domicilis de la comarca.

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres homes d'entre 21 i 50 anys, veïns de Granollers i de les Franqueses del Vallès, com a presumptes autors de diversos robatoris amb força a l'interior de diversos domicilis de la comarca. Les detencions han estat fruit de dues operacions fetes a Granollers i Canovelles, i gràcies a la col·laboració ciutadana. En el primer cas els agents han recuperat moltes joies i una quantitat important de diners en metàl·lic. I en el segon, a més de diners, els lladres també havien sostret petits aparells electrònics, tauletes, aparells de navegació GPS, i fins i tot bicicletes.

Un dels homes ha ingressat a la presó, l'altre ha ingressat en un centre d'internament per a estrangers, ja que s'han iniciat els tràmits per a la seva expulsió, i el tercer ha quedat en llibertat amb càrrecs. Un dels detinguts acumula més de vuit antecedents per delictes contra el patrimoni.

 

Anar al contingut