Pla obert de la casa al carrer Bonaire de Reus on aquest 26 d'octubre de 2016 han detingut una persona en el marc d'un operatiu conjunt en…
Pla obert de la casa al carrer Bonaire de Reus on aquest 26 d'octubre de 2016 han detingut una persona en el marc d'un operatiu conjunt entre Mossos d'Esquadra i Guàrdia Civil. (Horitzontal)

Tres detinguts a Catalunya en una operació contra un grup especialitzat en robatoris amb força

ACN Tarragona.-Els Mossos d'Esquadra han detingut tres persones a Catalunya en un operatiu contra un grup especialitzat en robatoris amb força. Les detencions s'han fet a Tarragona, Reus i Barberà del Vallès (Vallès Occidental) i els Mossos no descarten que hi hagi més detencions. L'operació s'ha dut a terme conjuntament entre els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil aquest dimecres a Catalunya i a Madrid. Una de les detencions s'ha fet a les set d'aquest matí en un habitatge situat al carrer Bonaire de Reus i, posteriorment, els agents han detingut dues persones més a Tarragona i a Barberà del Vallès. La Guàrdia Civil també ha practicat almenys quatre registres a Madrid.

(En aquesta notícia s'ha actualitzat el nombre de detinguts en l'operació)

Anar al contingut