Tres companyies espanyoles entre les millors del món segons "Bussines Week"

Tres empreses espanyoles es colen entre les quaranta millors companyies del món al rànquing elaborat per la revista "Business Week". Les escollides pel setmanari de negocis són Inditex, Mapfre i Telefónica, en una llista en la qual no s'inclouen entitats financeres.

Actualitzat
En la posició més alta, concretament la novena plaça, se situa Inditex, la multinacional tèxtil d'Amancio Ortega. Per la publicació econòmica, la multinacional creadora de Zara, supera les seves rivals gràcies a "un cicle continu de disseny i màrqueting, així com una eficient distribució de noves peces a través d'una cadena de subministrament ben integrada". A més, es destaca que la multinacional consta de vuit marques amb uns segments de clients definits i la seva exitosa expansió al mercat asiàtic davant d'altres gegants tèxtils.

Per la seva banda, al número 21 de la llista es troba l'asseguradora Mapfre, de la qual elogien que "cobreix quasi totes les formes de segur comercial i personal". A la cua de la llista, al lloc 32, Telefónica destaca per ser l'empresa de telecomunicacions líder al món de parla castellana i portuguesa i el seu gran creixement a causa d'una "excepcional i àmplia diversificació de productes i serveis".

A la llista de "Bussines Week" destaquen sobretot les companyies tecnològiques gràcies a la seva inversió en innovació. En primer lloc se situa la japonesa Nintendo, seguida en segon i tercer lloc per les americanes Google i Apple.
Anar al contingut