Horta de Sant Joan

3 morts i 2 ferits en tres accidents viaris en menys de 10 hores

Els accidents han estat a la C-14 a prop d'Oliana, a la C-37 a Sant Pere de Torelló i a la T-330 a Horta de Sant Joan

RedaccióActualitzat

Un camioner ha mort aquest matí a l'Alt Urgell quan el seu vehicle ha caigut a un canal del riu Segre. L'accident ha passat en una carretera local que enllaça la C-14 a prop d'Oliana amb la població de Peramola.

El camió s'ha precipitat al rec i la cabina ha quedat submergida a l'aigua.

 

Xoc frontal a la C-37 a Sant Pere de Torelló

Una dona ha mort aquesta matinada en un accident a la C-37 a Sant Pere de Torelló. El Servei Català de Trànsit ha informat que l'accident ha estat un xoc frontal entre el turisme que conduïa la víctima i un camió. Encara no se saben les causes de l'accident.

Pel que fa a l'afectació viària, la circulació ha estat tallada en els dos sentits de la marxa, però s'ha restablert cap a les 7 del matí. Arran de la incidència s'han activat set patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques.

Xoc entre un tractor i una furgoneta a Horta de Sant Joan

Un home que conduïa un tractor ha mort aquest dissabte al matí en xocar amb una furgoneta a la T-330 a Horta de Sant Joan.

Segons els Bombers de la Generalitat, l'accident ha passat cap a un quart de nou del matí al quilòmetre 16 de la T-330, on per causes que s'estan investigant han xocat els dos vehicles.

A causa de l'impacte ha mort un home d'uns 50 anys que conduïa el tractor i cinc persones més han resultat ferides, una de caràcter lleu i quatre de poca gravetat. Tots els ferits han estat evacuats a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Fins al lloc de l'accident s'han desplaçat efectius dels Mossos d'Esquadra, quatre ambulàncies i un psicòleg del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i dues dotacions dels Bombers de la Generalitat.

Anar al contingut