Batalla de coixins del 2015 a West Point
Batalla de coixins del 2015 a West Point
West Point

Trenta ferits en una batalla de coixins a l'acadèmia militar de West Point

La celebració del final de l'estiu es va saldar amb una cama trencada, espatlles dislocades i desenes de traumatismes cranials

RedaccióActualitzat

La batalla de coixins amb què cada any acomiaden l'estiu els alumnes de la prestigiosa acadèmia militar de West Point, a Nova York, ha deixat en aquesta ocasió trenta ferits perquè alguns dels participants van omplir els coixins amb objectes durs.

Segons ha informat «The New York Times», la tradicional celebració es va saldar amb almenys una cama trencada, espatlles dislocades i desenes de traumatismes cranials.

La batalla va tenir lloc el 20 d'agost, però West Point no va confirmar el que va passar fins a aquesta setmana, després d'aparèixer imatges del succés.

Habitualment es requereix als participants utilitzar cascos per protegir-se el cap, segons va dir un portaveu de l'acadèmia, però en aquesta ocasió, aparentment, alguns alumnes els van utilitzar com a arma, i van ficar a dins de les coixineres objectes contundents.

West Point, on es formen molts dels alts comandaments de l'exèrcit nord-americà, està investigant els fets i per ara cap estudiant ha estat castigat.

Anar al contingut