La consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, aquest divendres a Catalunya Ràdio
La consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, aquest divendres a Catalunya Ràdio
Barcelona

Els treballadors d'Eulen votaran diumenge la proposta de mediació de Treball

RedaccióActualitzat

Els treballadors d'Eulen es reuniran en assemblea diumenge al matí per decidir si accepten l'últim acord sorgit de la mediació amb la Generalitat i que aquest dijous els treballadors d'Eulen van tombar.  Els treballadors votaran l'acord sense altres propostes alternatives. El resultat que sorgeixi d'aquesta nova votació de diumenge serà determinant per si es manté o no la vaga indefinida convocada a partir del dilluns.  

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat havia enviat als representants dels treballadors d'Eulen a l'aeroport del Prat un requeriment perquè tornessin a reunir-se en assemblea i votessin exclusivament si accepten o no la proposta que va sortir de la mediació.

La consellera Dolors Bassa, titular d'aquest Departament, ho ha avançat aquest divendres als micròfons de Catalunya Ràdio. Segons Bassa, la situació creada pel resultat de la votació d'aquest divendres no té sortida.

"L'alternativa és el laude obligatori"

En l'entrevista, Bassa ha afegit que, si no ho fan, segurament el govern espanyol dictarà un laude d'obligat compliment i no hi haurà marge per a més negociacions:

"L'alternativa que els queda és el laude obligatori, que haurem d'assumir i no haurà estat ni per consens de l'empresa ni pel consens dels treballadors ni per ningú. Crec que hi perden anant al laude obligatori."

Bassa va sumar-se aquest divendres a l'allau de crítiques que va rebre el comitè de vaga per afegir més possibilitats de demandes salarials en la votació d'aquest divendres.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut