"TRASTORNO", terror i suspens a TV3

Què passaria si la teva germana s'hagués tornat boja? Què faries si s'ho volgués quedar tot, fins i tot la teva vida? Arribats a aquest punt de no retorn, l'única opció és matar o morir.

Això és "Trastorno", el film de Fernando Cámara que es va poder veure per TV3 dimarts 22 de gener, a les 23.15.

"Trastorno" és la història del tràgic retrobament de dues germanes molt unides durant la infància. Una història sobre la gelosia, les emocions, tensions, la ternura i l'acció, i tot passa en una casa amb quatre personatges.

És una producció de DeAPlaneta PC, amb la col·laboració de Televisió de Catalunya.

Sinopsi:
La Natalia ho té tot: un bon marit, una bona feina i, el més important, un fill en camí. Després de molt temps sense veure's, decideix retrobar-se amb la seva germana Elena, amb qui les coses no li van anar gaire bé. El gran desig d'Elena és ser mare, i encara no ha aconseguit quedar-se embarassada. Sorprenentment, durant el cap de setmana que passen juntes a casa de la Natalia amb les seves respectives parelles, l'Elena descobreix que per fi s'ha quedat embarassada; una notícia que els omple a tots d'alegria, però aquesta aparent felicitat comença a veure's afectada per jocs de gelosia, manipulacions i enganys per part de l'Elena. Llavors es desencadena una lluita a mort, dominada per l'obsessió i els records del passat.


Fitxa tècnica i artística:

Direcció: Fernando Cámara
Guió: Patxi Amezcua
Direcció executiva: Pau Calpe
Intèrprets: Najwa Nimri (Natalia), Ingrid Rubio (Elena), Pep Munné (Jaime), Juan Sanz (Mario), Cristina Higueras (Eva) i Carlos Blanco (Lorenzo)
Direcció de fotografia: Daniel Aranyó
Música: Javier Cámara

Anar al contingut