Tranquil·litat a l'aeroport en el segon dia de vaga indefinida

Segons Aena, els temps d'espera aquesta matinada i al matí no ha superat els 20 minuts

redaccióActualitzat

Segon dia de vaga indefinida dels treballadors d'Eulen i es manté la tranquil·litat a l'aeroport del Prat. Amb el reforç de la Guàrdia Civil, aquest dimarts els controls de seguretat segueixen sense cues. Segons Aena, els temps d'espera aquesta matinada i al matí no han superat els 20 minuts.

A la nit, en canvi, el control de passaports s'ha alentit en algun moment fins als 60 minuts, segons han comentat alguns usuaris.

Tot plegat a l'espera del Consell de Ministres de dimecres, que servirà per accelerar els tràmits per dictar un laude que posi fi al conflicte. Un consell extraordinari que va anunciar ahir des de Barcelona el ministre de Foment, Íñigo de la Serna.

♦ Les retallades d'Aena: L'origen dels conflictes del Prat

No serà un procés ràpid. Empresa i treballadors tenen cinc dies per intentar consensuar un àrbitre independent. Si no es posen d'acord, el decidirà el govern espanyol i llavors caldrà redactar el laude. El comitè de vaga considera il·legal que es dicti un laude perquè, segons ells, no es compleixen els requisits necessaris per decretar-lo.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut