Madrid

Toyota revisarà gairebé 2 milions de cotxes venuts a Europa per problemes de seguretat

El fabricant de cotxes japonès Toyota ha anunciat que revisarà gairebé dos milions de cotxes per problemes de seguretat. Segons la companyia, en comptades ocasions, l'accelerador queda bloquejat amb el gas a fons tot i que no hi ha constància que això hagi provocat cap accident. Aquest problema s'ha detectat en vuit models diferents fabricats entre els anys 2005 i 2010, i distribuïts a tot Europa. A l'estat espanyol, aquest problema afectarà uns 145.000 vehicles.

Actualitzat
Els models afectats són l'Aygo, el iQ, el Yaris, l'Auris, el Corolla, el Verso, l'Avensis i el RAV4, tots fabricats entre el 2005 i el 2010.

En les setmanes vinents, Toyota es posarà en contacte amb els propietaris dels cotxes afectats per sotmetre el vehicle a revisió i evitar qualsevol problema.

La companyia japonesa espera detectar pocs problemes en els vehicles, ja que des del febrer del 2005 només sis clients han reclamat per aquest motiu i assegura que ja té totalment controlada aquesta deficiència en la producció dels seus vehicles.

Fa uns dies, Toyota ja va haver de suspendre temporalment la venda de cotxes als Estats Units per aquest mateix problema.
Anar al contingut