Touré Yaya, celebrant un gol amb el City (Foto: Reuters)
Futbol

Touré Yaya: "Mai celebraria un gol al Camp Nou"

Touré Yaya, que es confessa culer, visitarà el Camp Nou per primer cop des que és jugador del Manchester City. "Serà difícil tornar al meu estadi", ha dit el jugador ivorià, que també ha comentat que "per respecte a l'afició mai celebraria un gol" al Camp Nou.

Actualitzat

Touré Yaya visitarà el Camp Nou per primer cop des que és jugador del Manchester City, i ho farà amb el cor dividit. De cara a la tornada dels vuitens de final, amb el marcador 0 a 2 a favor del Barça, el migcampista ivorià ha comentat a RAC1 que "és molt difícil jugar al Camp Nou, i per a mi serà encara més difícil tornar al meu estadi", on assegura que "mai celebraria un gol, per respecte a l'afició, que sempre em va donar el seu suport".

Touré mai va amagar que la seva intenció era quedar-se al Barça. Però un jugador del seu nivell necessitava més minuts, i el mig del camp blaugrana no els hi podia oferir. "Mai em vaig plantejar l'opció d'anar al Reial Madrid. Vaig decidir aprendre català perquè sóc culer i volia parlar el mateix idioma que els aficionats".

En referència a l'anunci de Carles Puyol de deixar el club, comenta: "Serà complicat omplir la seva absència. És una persona molt positiva, que desprèn energia, com Xavi i Valdés. A mi em va ajudar sempre", declara.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut