Barcelona

Tots els partits esperen una ràpida recuperació de Duran Lleida

Els partits catalans han expressat el seu suport i solidaritat amb el líder d'UDC, Josep Antoni Duran Lleida, operat amb èxit d'un tumor pulmonar. Totes les formacions han transmès al cap de llista de CiU al Congrés el seu desig de ràpida recuperació.

Actualitzat
Tots els partits catalans han expressat de forma immediata el seu suport a Duran. La ministra d'Habitatge i cap de llista del PSC a les eleccions, Carme Chacón, ha visitat a l'hospital el líder d'Unió, i ha desitjat a la família del dirigent socialcristià la seva "ràpida recuperació". Segons fonts del PSC, Chacón no ha pogut veure Duran però sí que ha parlat amb la família i metges, que li han assegurat que Duran està animat i que l'operació ha anat bé.

Per part d'ERC, el cap de llista per les generals, Joan Ridao, ha expressat el seu desig que Duran "es restableixi com més aviat millor" i que pugui incorporar-se de nou a la precampanya "encapçalant la candidatura de CiU". Ridao ha transmès personalment, a través de diversos dirigents de CiU, la seva "solidaritat humana" amb Duran i Lleida, a qui desitja que "es recuperi completament" de la seva dolença.

També la cap de llista del PP per Barcelona, Dolors Nadal, ha expressat "des de l'estima personal i política" el seu suport a Duran i Lleida i li ha desitjat que "es millori com més aviat millor". En el mateix sentit s'ha pronunciat el líder del PP català, Daniel Sirera, que ha transmès a Duran "el màxim suport", i li ha desitjat "una ràpida recuperació", a més de "celebrar l'evolució favorable anunciada per l'equip mèdic".

Des d'ICV-EUiA, el candidat al Congrés, Joan Herrera, ha desitjat a Duran Lleida "que es recuperi al més aviat possible" i que "pugui continuar la campanya electoral". "Des de l'amistat personal i el reconeixement polític que em mereix", ha afirmat Herrera, "i més enllà de les nostres clares diferències ideològiques, Duran representa un actiu molt important per a la política catalana i espanyola".

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha desitjat una "ràpida" recuperació al secretari general de CiU perquè "tots necessitem persones que, independentment de la seva ideologia, creguin en la democràcia". Rivera, en roda de premsa per presentar els candidats del seu partit al Congrés dels Diputats pel País Valencià, ha desitjat "una ràpida recuperació" al dirigent d'Unió.
Anar al contingut