Desenes de persones concentrades davant el Clínic per protestar per un company ferit
Desenes de persones concentrades davant el Clínic per protestar per un company ferit
Barcelona

Tots els ferits per la càrrega policial contra l'acampada de Barcelona han estat donats d'alta

La càrrega policial d'aquest divendres contra els indignats acampats a Barcelona va acabar amb una xifra oficial de 121 ferits. Alguns van haver de ser atesos en CAPs i a una persona se la va haver de traslladar a l'Hospital Clínic. Tots han estat donats d'alta.

Actualitzat
L'única persona ferida que estava hospitalitzada ha demanat l'alta voluntària, segons ha informat a l'agència EFE un portaveu de l'Hospital Clínic de Barcelona. Inicialment s'havia donat la notícia que hi havia una persona a l'UCI amb ferides greus en òrgans interns, concretament a un pulmó i a la melsa. Catalunya Informació i Televisió de Catalunya, però, han pogut confirmar que ja no hi ha ningú ingressat al Clínic.

Segons sembla, la persona que havia estat traslladada a l'hospital és un jove de Madrid que s'havia fet una fractura de colze durant la càrrega policial. Aquest dissabte al matí, l'home ha demanat l'alta voluntària amb la intenció de marxar a casa i continuar el tractament i la recuperació des del seu domicili.

Una cinquantena de persones s'han concentrat davant de l'hospital durant la nit per donar el seu suport al ferit i han tallat el trànsit en senyal de protesta.
Anar al contingut