L'avió ha aterrat a l'aeroport JFK de Nova York i ha estat conduït a una zona apartada
Nova York

Tot un avió d'Emirates en quarantena a Nova York per 19 passatgers malalts

Els 521 passatgers han estat avaluats un per un abans de desembarcar i 10 dels afectats han estat hospitalitzats

RedaccióActualitzat

521 passatgers i membres de la tripulació d'un vol d'Emirates han passat algunes hores en quarantena després que una vintena de passatgers s'hagin posat malalts durant un vol de Dubai a Nova York. Els símptomes que patien eren febre i tos.

Deu dels afectats han estat hospitalitzats i la resta han rebutjat atenció mèdica, segons el portaveu de l'alcalde de Nova York. Alguns mitjans locals apuntaven què el nombre d'afectats pujava al centenar, citant un comunicat inicial del Centre de Prevenció i Control de Malalties.

Eric Phillips, portaveu de l'alcalde Bill de Blasio, però, ha assegurat que tots els passatgers ja havien estat avaluats i que la xifra d'afectats era de 19. Segons Philips, s'està mirant de determinar-ne les causes, però "els símptomes apunten a la grip".

 

Alguns passatgers provenien de la Meca, on actualment hi ha una epidèmia de grip.

 

 

L'avió ha aterrat a l'aeroport internacional JFK a les tres de la tarda, hora d'aquí. Segons un portaveu de les autoritats sanitàries, han atès a terra la majoria dels passatgers i la resta a dins de l'avió.

L'aparell s'ha conduït fins a una zona apartada de la terminal perquè els serveis d'emergència de l'aeroport poguessin avaluar la situació. Un gran nombre de vehicles i ambulàncies s'han aplegat al seu voltant.

 

L'avió afectat és un Airbus A388 de dues plantes -el més gran del món per a passatgers-, segons el lloc web FlightAware.com, citat per l'agència Reuters.

ARXIVAT A:
Aeroports
Anar al contingut