El Prat

Tot a punt perquè dimecres que ve entri en funcionament la T1

Ho asseguren els responsables de la nova terminal de l'aeroport del Prat. Diuen que totes les proves han funcionat satisfactòriament però per ajudar els viatgers a no perdre's multiplicaran el personal d'informació durant els primers dies, tant a la nova terminal com a les antigues i als accessos a l'aeroport.

Actualitzat
La nova terminal de l'aeroport de Barcelona, la T1, entrarà en funcionament el dia 17 de juny. El primer dia hi haurà 240 vols i 1.400 treballadors atendran els 30.000 usuaris previstos. De moment hi operaran 19 companyies aèries, però a finals d'any n'hi haurà un centenar. I pel que fa a les botigues de la nova terminal, estaran obertes 49 de les 80 que hi ha.

El director de l'aeroport, Fernando Echegaray, recomana als primers usuaris de la terminal que hi vagin amb temps per gaudir del nou equipament.

El metro i el tren no arriben encara a la nova terminal


Per arribar fins a la T1
s'haurà de fer amb cotxe particular, taxi o autobús perquè encara no hi arriba ni el metro ni el tren. El president del govern espanyol, José Luis Rodriguez Zapatero, assistirà a la inauguració de la nova terminal dimarts, un dia abans que es posi en marxa.

En un futur, està previst que la nova terminal engoleixi 30 milions de passatgers l'any. La T1 compta amb un disseny fet perquè aprofiti al màxim la llum de l'exterior.
DOCUMENTS RELACIONATS
Anar al contingut