Tortolero es desvincula del Barça i fitxa per l'Hèrcules

L'Hèrcules ha presentat avui el defensa central Daniel Tortolero Núñez, procedent del Barcelona i que va jugar la temporada passada al Nàstic de Tarragona. Tortolero ha firmat per una temporada amb opció a una més, si disputa un mínim de 20 partits oficials. Aquesta serà la primera vegada que Tortolero jugui en un equip sense anar cedit per part del Barcelona, i ha comentat que ha firmat per l'Hèrcules perquè li agrada el club i el projecte.<br>
Tortolero es desvincula del Barça i fitxa per l'Hèrcules
Futbol

Tortolero es desvincula del Barça i fitxa per l'Hèrcules

L'Hèrcules ha presentat avui el defensa central Daniel Tortolero Núñez, procedent del Barcelona i que va jugar la temporada passada al Nàstic de Tarragona. Tortolero ha firmat per una temporada amb opció a una més, si disputa un mínim de 20 partits oficials. Aquesta serà la primera vegada que Tortolero jugui en un equip sense anar cedit per part del Barcelona, i ha comentat que ha firmat per l'Hèrcules perquè li agrada el club i el projecte.
Actualitzat
"Fins ara he anat cedit a tots els clubs i és la primera vegada que em deslligo del Barcelona", ha apuntat el futbolista, que ha militat al Barcelona B, l'Elx i el Nàstic de Tarragona.

El jugador ha subratllat que el conjunt alacantí té una plantilla compensada. "La Segona Divisió és molt complicada. Els equips surten al principi de favorits i molts es queden a la meitat de la taula. El que fa que funcioni un conjunt és que siguem compactes", ha explicat.

Tortolero s'ha fixat com a objectiu "arribar al més aviat possible als 50 punts per mantenir la categoria i assegurar la permanència". "En aquest moment ja veurem on podem arribar", ha finalitzat.

NOTÍCIES RELACIONADES