L'exfiscal general de l'Estat Eduardo Torres-Dulce (Reuters)
L'exfiscal general de l'Estat Eduardo Torres-Dulce (Reuters)

Torres-Dulce estaria al corrent de l'expedient contra Homs per presumpta prevaricació

En una nova entrega de Público sobre les converses entre Fernández Díaz i De Alfonso, es dedueix que l'exfiscal general de l'Estat estaria al corrent del cas de l'exconseller de la Presidència de la Generalitat

RedaccióActualitzat

El diari digital Público ha revelat noves gravacions de les converses entre Jorge Fernández Díaz i Daniel de Alfonso. El ministre de l'Interior en funcions i el director de l'Oficina Antifrau de Catalunya parlen ara de l'exfiscal general de l'Estat, Eduardo Torres-Dulce, de determinats fets que envolten el 9-N. Fernández Díaz i Daniel de Alfonso expliquen que l'aleshores fiscal general de l'Estat i els fiscals anticorrupció Fernando Bermejo i José Grinda estan al corrent de l'expedient contra el llavors conseller de la Presidència, Francesc Homs, per un presumpte cas de prevaricació.

Aquest expedient contra Homs s'estava gestant pocs dies abans del 9-N. Eduardo Torres-Dulce va acabar dimitint el desembre del 2014 per desavinences amb el govern espanyol en diverses qüestions, una de les quals l'actuació de la fiscalia contra dirigents catalans per haver organitzat la consulta.

Anar al contingut