El fiscal general de l'Estat, Eduardo Torres-Dulce.
Torres-Dulce assenyala que la fiscalia no es quedarà quieta davant els errors d'Hisenda.
Huelva

Torres-Dulce afirma que el fiscal de Catalunya ha renunciat "lliurement i voluntàriament"

Amb aquestes paraules ha definit el fiscal general de l'Estat, Eduardo Torres-Dulce, la renúncia de Martín Rodríguez Sol, de qui ha lloat tant la seva trajectòria personal com professional.

RedaccióActualitzat
El fiscal general de l'Estat, Eduardo Torres-Dulce, ha assegurat que el fiscal superior de Catalunya, Martín Rodríguez Sol, ha renunciat al seu càrrec "lliurement i voluntàriament".

Des de Huelva, abans de participar en un congrés, Torres-Dulce ha qualificat Rodríguez Sol de "magnífic fiscal amb una trajectòria personal i professional extraordinària" i ha insistit que li va agrair que valorés les circumstàncies a l'hora de prendre la seva decisió.

El fiscal ha fet aquestes declaracions a Huelva, on ha impartit una conferència amb el títol "'L'Administració de Justícia a Espanya davant els desafiaments de la crisi econòmica internacional", en el marc del XIV Congrés de Justícia Penal.

D'altra banda, Torres-Dulce s'ha mostrat partidari que el jutge d'instrucció del "cas Gürtel" investigui el "cas Bárcenas" "en peça separada" per tal de "no dilatar encara més la trama principal de l'afer". Torres-Dulce ha afirmat que també hi ha "una raó d'economia processal" perquè hi ha denúncies presentades a diversos jutjats.



   
 
Anar al contingut