Girona

Torraspapel presenta un ERO que podria afectar 100 treballadors

El grup Torraspapel, amb 700 treballadors a Catalunya, ha anunciat que presentarà un expedient de regulació d'ocupació (ERO) a finals d'aquesta setmana. L'empresa deixarà de fabricar paper estucat a la planta de Sarrià de Ter, a Girona. Segons el sindicat UGT, la mesura podria afectar un centenar de treballadors. A més, l'empresa tancarà les fàbriques que té a Algecires, Cadis, i a l'Amorebieta, a Biscaia.

Actualitzat
En un comunicat, l'empresa qualifica d'"imprescindible" reestructurar la seva producció per la "crisi mundial i la situació que viu "el sector del paper". Un total de 400 treballadors es veuran afectats pels dos tancaments i la reorganització de la planta gironina. La companyia s'ha compromès a negociar un acord amb els sindicats, incloent-hi un pla social i els ha convocat a una reunió aquest dijous a Madrid.

Torraspapel es dedica a la fabricació de paper per a diferents usos. Hi treballen més de 3.000 persones. Té vuit centres de treball i fàbriques arreu de l'estat, tres dels quals són a Catalunya: les oficines a Barcelona i dues fabriques als municipis de Sarrià de Ter, al Gironès, i a Sant Joan les Fonts, a la Garrotxa.
Anar al contingut