Quim Torra creu que Borrell actua de manera "irresponsable" quan diu que Catalunya està a prop d'un enfrontament civil (ACN)
Quim Torra creu que Borrell actua de manera "irresponsable" quan diu que Catalunya està a prop d'un enfrontament civil (ACN)

Torra creu que és irresponsable que Borrell digui que hi ha risc de conflicte civil

Puigdemont afirma que Borrell és "el ministre de la novel·la negra"

RedaccióActualitzat

El president de la Generalitat, Quim Torra, diu que l'afirmació del ministre Josep Borrell sobre el risc d'un "enfrontament civil" a Catalunya és "d'una irresponsabilitat inaudita". Torra s'hi refereix en el seu compte de Twitter.

El president Puigdemont  també s'ha pronunciat amb un tuit sobre les paraules del nou cap de la diplomàcia espanyola. Diu que Borrell és "el ministre de la novel·la negra".

 

 

En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", el conseller d'Ensenyament, Josep Bargalló, ha carregat amb contundència contra Josep Borrell:

"Si Borrell és el far del govern espanyol, queda molt antiquat, necessiten un far més modern i amb GPS. Prou de dir barbaritats, de dir bestieses i d'inventar-se històries."

En un tuit, Mireia Boya, de la CUP, assenyala que el ministre d'Exteriors diu que s'està a la vora de l'enfrontament civil "perquè el vol".

 

ARXIVAT A:
PSOEPedro SánchezCarles PuigdemontQuim TorraJxCatProcés catalàIndependènciaGovern empresonat
Anar al contingut