Torra diu a l'Estat que enviï menys policies antiavalots i faci més infraestructures

Torra ha comparat la xifra de policies amb la de quilòmetres de Rodalies. "Zero des del 1978", ha destacat

RedaccióActualitzat

Menys antiavalots i més infraestructures. El president de la Generalitat, Quim Torra, ha aprofitat la inauguració de dues noves estacions de l'L10 a Barcelona per retreure la falta d'inversions de l'Estat en infraestructures.

Torra s'ha referit a l'enviament de 600 policies antidisturbis per la Diada i l'aniversari de l'1-O, i ha demanat menys agents i més quilòmetres de mobilitat.

"No necessitem que ens enviïn tants policies antidisturbis, sinó més infraestructures, transports i mobilitat."

Torra ha comparat la xifra de policies amb la de quilòmetres de Rodalies. "Zero des del 1978", ha destacat.

"Des de l'any 2011, la Generalitat ha construït més de 30 quilòmetres de xarxa tant al metro de Barcelona com als Ferrocarrils de la Generalitat. En canvi, l'Estat, des del 1978, no ha posat en servei cap quilòmetre nou a la xarxa de Rodalies. Des del 1978, zero quilòmetres."

El president de la Generalitat ha fet aquestes declaracions en la inauguració de la nova línia 10, que inclou dues noves estacions, Foneria i Foc, que entren en funcionament aquest dissabte.

L'acte s'ha convertit en un homenatge al que va ser vicepresident Oriol Junqueras i a l'exconseller Josep Rull, que van liderar el projecte amb l'Ajuntament de Barcelona.

ARXIVAT A:
Procés catalàInfraestructuresQuim Torra
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut