Pla detall dels dos balcons tapiats de l'edifici anomenat 'La Benaventurada' al barri de les Corts de Barcelona (horitzontal).
Pla detall dels dos balcons tapiats de l'edifici anomenat 'La Benaventurada' al barri de les Corts de Barcelona (horitzontal).

Tornen a tapiar 'La Benaventurada' després del desallotjament

ACN Barcelona.-En un ambient més tranquil que el que s'ha viscut aquest cap de setmana al carrer Benavent de Barcelona, al barri de Les Corts, uns operaris han començat aquest dilluns a tapiar els balcons i les portes, tant del davant com del darrera, del número 25. L'edifici va ser ocupat i desocupat fa uns dies i desallotjat aquest diumenge, després que un grup d'ocupes hi tornessin a entrar, suposadament per darrere, ja que la porta principal ja estava tapiada. Entre les mirades dels veïns, els Mossos d'Esquadra han estat vigilant el carrer durant tot el matí i un equip de seguretat privada n'ha custodiat l'accés principal de l'edifici que va ser esbotzat per la policia després de la segona ocupació.

Al carrer encara es podien veure restes de les protestes pel desallotjament que es va dur a terme aquest diumenge a la tarda, com ara les taques de pintura que alguns manifestants van llençar als agents de seguretat que custodiaven l'edifici. Dins el que els ocupes han anomenat 'La Benaventurada', els operaris han començat a treballar per tapiar balcons i portes, i no deixar cap accés obert per evitar qualsevol altra ocupació. I és que divendres, una empresa privada per encàrrec del propietari ja va posar maons a la porta principal però suposadament per darrera, un grup d'ocupes hi va tornar a entrar durant el cap de setmana. Els Mossos d'Esquadra han estat vigilant tot el matí, i malgrat que al carrer hi havia calma, l'ambient entre els veïns denotava cansament i crispació. Els més contraris als ocupes denunciaven amenaces i un linxament a les xarxes socials i per això, han evitat fer declaracions davant de càmera.

Anar al contingut