Vendrell

Tornen a casa els veïns desallotjats per la grua caiguda al Vendrell

La grua de 30 metres d'altura que ha caigut sobre dos edificis al Vendrell feia un any que estava abandonada, segons han informat fonts municipals. L'estructura metàl·lica estava situada en una obra inacabada des de feia tres anys i, encara que el permís d'obres ja havia caducat, la grua seguia instal·lada sobre els dos blocs de pisos malgrat les queixes dels veïns pel soroll que produïa i per la sensació d'inseguretat. Segons sembla, finalment la força del vent ha trencat dos cables d'acer que sostenien el braç i aquest ha acabat encastat sobre els blocs de pisos. L'incident, que ha passat a les 22.30 de la nit del dilluns, no ha causat ferits, però ha obligat els bombers a desallotjar 40 persones, que aquest dimarts a la tarda ja han pogut tornar a casa seva.

Actualitzat
L'accident ha passat al carrer Sant Vicenç del Vendrell en unes obres que feia tres anys que estaven aturades arran de la crisi del sector de la construcció. La grua, però, seguia instal·lada sobre els dos edificis encara que el permís d'obres ja havia caducat, i els veïns s'havien queixat pel soroll i la sensació d'inseguretat que produïa. Així ho han explicat fonts consultades.

En aquest sentit, la setmana passada l'Ajuntament havia requerit a l'empresa constructora i a la propietària de la grua que procedissin a retirar-la, segons aquestes mateixes fonts.

Quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat han estat treballant en l'incident i s'espera l'arribada d'una altra grua per poder enretirar la que ha caigut.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut