<b>"TORNAR A CASA" </b>un llargmetratge de periodisme morbós

TV3 va proposar per a la tarda de dissabte a les 18.00 <b>"Tornar a casa"</b>, una història on el circ mediàtic, a falta d'altres informacions, necessita veure culpables on no n'hi ha.
"TORNAR A CASA" un llargmetratge de periodisme morbós

"TORNAR A CASA" un llargmetratge de periodisme morbós

TV3 va proposar per a la tarda de dissabte a les 18.00 "Tornar a casa", una història on el circ mediàtic, a falta d'altres informacions, necessita veure culpables on no n'hi ha.
Actualitzat
És una coproducció de Televisió de Catalunya i Ikiru Films amb la col·laboració de TVG Televisió de Galícia i el suport de l'ICEC i la Xunta de Galícia.

Sinopsi:
La filla amb autisme d'una família de poble desapareix. Lucía, una periodista sense escrúpols, s'aboca a cobrir la notícia de manera sensacionalista. La nena acaba apareixent morta entre unes roques, on havia anat perseguint una papallona. La periodista, pressionada pels seus caps, comença a escampar rumors que incriminen en Marcial (pare de la nena), fins que aquest és detingut.


Fitxa tècnica i artística:

Direcció: Breogán Riveiro
Guió: Breogán Riveiro i Coral Cruz
Producció executiva: Edmon Roch i Andrés Barbé
Producció delegada TVC: Rosa Bosch
Intèrprets: Santiago Prego (Marcial), María Salgueiro (Benigna), Nerea Barros (Sofía), M. Pau Pigem (Teixera), Marc Homs (becari), Joana Ferrer (Lucía), Tacho González (Ventura) i Vicky Pérez (Paula)
Direcció de fotografia: Antonio Vales
Música: Lluís Guerra Recas