Torna "Polònia" en una setmana d'intensa actualitat política

Demà, a les 21.55, l'espai de sàtira política "Polònia", dirigit per Toni Soler, estrena la tretzena temporada amb Carles Puigdemont (Queco Novell), Oriol Junqueras (Ivan Labanda) i Carme Forcadell (Mireia Portas) repassant els fets de dijous passat al Parlament. El programa també presentarà un nou personatge, el major Josep Lluís Trapero (Pep Plaza), amb un número musical.

Actualitzat

Mariano Rajoy (Queco Novell) aclarirà les últimes notícies sobre la fiscalia i les declaracions dels alcaldes firmants del decret i, d'altra banda, es reunirà amb els jutges del Tribunal Constitucional per esperonar-los de cara al pròxim 1 d'octubre. Mentrestant, la Guàrdia Civil interrogarà els encarregats d'una impremta per trobar els responsables d'imprimir tot el material pel referèndum.

A més, es descobriran aspectes que es desconeixien de Rosa Parks (Carol Muakuku), símbol universal dels drets civils. I, finalment, el programa mirarà de saber si Ada Colau (Agnès Busquets) cedirà els col·legis electorals de Barcelona.

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/show/polonia

Anar al contingut