Torna l'estabilitat atmosfèrica i el sol

La recta final d'agost ens porta estabilitat i bon temps. Avui tindrem el cel més lluminós de tota la setmana, amb un ampli domini del sol, malgrat els núvols matinals del sud del país i els núvols de tarda en punts de muntanya. Les màximes pujaran sense calorades.

Actualitzat
Després d'uns quants dies amb ruixats, tempestes i alguns aiguats intensos, arriba el final de mes i ja tenim aquí l'estabilitat i el bon temps. Avui tindrem sol i pocs núvols cap al sud per efecte de la intestabilitat del País Valencià, i el millor, amb una clara recuperació de les temperatures.

Sol i poc més
L'atmosfera no estarà al cent per cent estable, però el fet de no haver tingut dies càlids permetrà que no creixin grans nuvolades de tarda. Ja de bon matí, el sol lluirà en una gran part del país, sobretot a la meitat nord. A les comarques de Tarragona hi haurà núvols que podran fer una mica la guitza als banyistes a la Costa Daurada. Però no patiu, s'esqueixaran al llarg del dia. A la tarda creixeran alguns núvols al Pirineu, Prepirineu i Serralada Transversal, però sense gaire convicció i amb molt poca possibilitat de deixar d'algun ruixat petit i aïllat.

Més caloreta. De calor intensa, no en tindrem, però sí que les temperatures començaran a guanyar terreny i, ja de nou, tornarem a recuperar els valors de 30 graus a ponent i la vall del l'Ebre. Tot i la calor continguda del migdia, el matí encara serà fresc, amb valors inferiors als 15 graus al Pirineu, Prepririneu i nord de la Depressió Central.

Tramuntana a l'Empordà. Durant tot el dia bufarà la tramuntana a l'Empordà, amb intensitat moderada al matí i a partir del vespre.

El temps del cap de setmana.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut