Monistrol de Montserrat

Torna la vaga al cremallera de Montserrat, que el Divendres Sant ja va provocar cues

Entre les deu del matí i les dues del migdia funcionarà un 25% del servei habitual i a la tarda hi haurà restriccions entre les tres i les sis

RedaccióActualitzat

Els treballadors del cremallera i els funiculars de Montserrat repeteixen la vaga del Divendres Sant. Entre les deu del matí i les dues del migdia funcionarà un 25% del servei habitual i a la tarda hi haurà restriccions entre les tres i les sis

Els treballadors denuncien, d'una banda, la reducció d'un 14% del sou i, de l'altra, reclamen l'equiparació del conveni amb la resta de la plantilla de Ferrocarrils de la Generalitat. L'empresa es defensa dient que la el cremallera de Montserrat s'inclou dins el conveni de línies de turisme i muntanya i té un pressupost diferent.

Cues del Divendres Sant

Durant la jornada de vaga de divendres, el servei es va aturar del tot. L'accés al monestir va ser molt complicat, amb moltes cues, ja que el Divendres Sant és un dels dies de l'any amb més afluència de visitants. 

El pàrquing del monestir va quedar gairebé ple poc abans de les 10 del matí i en aquella hora ja es van formar cues de vehicles per accedir al recinte. A la tarda es van repetir les escenes de cues.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut