Una sala de cinema
Una sala de cinema
Barcelona

Torna la Festa del Cine, amb entrades a 2,90 euros el 24, 25 i 26 d'octubre

En els vuit anys que s'ha fet aquesta iniciativa ja s'han superat els tretze milions d'espectadors

RedaccióActualitzat

Torna la Festa del Cine. El 24, 25 i 26 d'octubre, el públic podrà accedir a les sales al preu de 2,90 euros, si prèviament s'han acreditat al web de la festa.

A partir d'aquest dimecres, el públic pot acreditar-se al web d'aquesta iniciativa, tret dels menors de 14 anys i els majors de 60, que no cal que es registrin abans. Les principals pel·lícules que estaran disponibles en aquesta desena Festa del Cine són "Un monstre ve a veure'm", "Captain Fantastic", "Bridget Jones Baby", "Los siete magníficos", "El contable", "El hombre las mil caras", "Infierno" i molts altres títols de la cartellera.

Les entrades per a la Festa del Cine es poden adquirir a través de taquilla, caixers de venda d'entrades situades als cinemes i a les plataformes habituals de venda per internet.

En els vuit anys que fa que se celebra aquesta iniciativa ja s'han superat els 13 milions d'espectadors. La Festa del Cine, que va arrencar el 2009 a l'estat espanyol, va sorgir amb la intenció d'intentar superar la crisi d'assistència a les sales de cinema.

Anar al contingut