Torna el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, del 9 al 18 d'octubre

El terror envaeix de nou les pantalles del Sitges Film Festival amb les últimes produccions de "thrillers" d'arreu del món , entre les quals quatre amb TVC

El Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges torna a estirar la catifa vermella per 48a vegada aquest divendres. Com cada any, presenta una mostra completa i plural de les diferents propostes i tendències del cine de gènere de tot el planeta. D'entre les 169 pel·lícules del terror més genuí del món, tres són amb participació o producció de Televisió de Catalunya : "Vulcania","Segon origen" i "El cadáver de Anna Fritz".

A més, dijous 15 d'octubre, a la secció Coming Soon es farà la presentació de  "Secuestro" thriller dirigit por la productora, actriu i directora Mar Targarona i protagonitzat per Blanca Portillo, Antonio Dechent i Vicente Romero, amb l'aparició especial de  Jose Coronado, entre d'altres. L'acte serà a las 18:00 a la Sala Tramuntana de l'hotel Melià Sitges. Coming Soon 2015, és una de les activitats paral·leles en el marco del festival, de presentació de projectes que en aquesta edició encapçala "Secuestro". Mar Targarona i Blanca Portillo seran presents a l'acte en què es projectarà un primer tráiler-teaser de la pel·lícula.
 
L'últim treball de José Skaf, "Vulcania" i l'"opera prima" d'Hèctor Hernández Vicens "El cadáver de Anna Fritz" s'han programat a la secció oficial competitiva. "Vulcania" ens mostra en una comunitat perduda en el temps i situada en un poble enmig de les muntanyes. Aquesta comunitat està dividida en dos clans amb els seus respectius líders i enfrontats entre si. És una producció de Zentropa Intl. Spain, conjuntament amb Zentropa Vulcania AIE, Zentropa Sweden i la francesa Ran Entertainment, amb la participació de TVC, Televisió Espanyola i el suport de l'ICAA,  l'ICEC, Bmedia, Film i Vast i el Swedish Film Institute.

"El cadàver de Anna Fritz" està protagonitzada per quatre actors: Alba Ribas, Cristian Valencia, Bernat Saumell i Albert Carbó. Anna Fritz és una famosa i bella actriu que acaba de morir. Tres joves decideixen colar-se al dipòsit de cadàvers per veure el seu cos despullat i no poden evitar tenir relacions sexuals amb ella. Víctimes dels seus instints més primaris, baixaran en un infern d'on és molt difícil sortir-ne. Es una producció de A Contraluz Films, Corte y Confecciones de Películas, Benecé Produccions, Playtime Movies i Silendum Films amb la col·laboració de TVC.
 
A la Secció Oficial Fantàstic – Sessions Especials s'ha seleccionat "Segon origen". La coproducció de Televisió de Catalunya dirigida pel productor Carles Porta és una film apocalíptic de la fi del món en què l'amor és l'únic manual de supervivència quan tot està perdut. Alba (20 anys) i Dídac (10 anys) són els únics supervivents d'una catàstrofe mediambiental que ha arrasat el planeta. La seva supervivència marcarà un nou començament per a la humanitat. És una coproducció de Produccions Audiovisuals Antàrtida SL, Televisió de Catalunya i Ipso Facto Productions, amb la participació de TVE i Canal + i les subvencions de CDA, ICEC, ICAA, Media Desenvolupament, Ajuntament de Lleida i Diputació de Lleida. 
Anar al contingut