Hores abans del concert, Tonny Bennett pintava tranquil·lament als Jardins de Pedralbes
Hores abans del concert, Tonny Bennett pintava tranquil·lament als Jardins de Pedralbes
Barcelona

Tonny Bennett suspèn el concert poc abans de començar perquè estava malalt

Tot i que al matí pintava tranquil·lament als Jardins de Pedralbes de Barcelona, el mític "crooner", de 90 anys, es va quedar sense veu per un virus i va anul·lar el recital

Actualitzat

Tony Bennett ha anul·lat el concert que havia de fer aquesta nit al Festival Jardins de Pedralbes. El llegendari cantant nord-americà feia tres dies que era a Barcelona i quan aquest dimecres al matí va anar a conèixer els Jardins de Pedralbes, el van inspirar tant que va demanar paper i aquarel·les per poder pintar. A la tarda havia assajat, però poca estona abans del concert va perdre la veu i es va trobar malament, i els metges li van diagnosticar un virus.

Els organitzadors van comunicar la indisposició del cantant i el públic va reaccionar amb un fort aplaudiment com a mostra de solidaritat amb Tony Bennett, que a l'agost farà 91 anys. El "crooner" ja va suspendre tres concerts als Estats Units el mes passat per una grip. Com que no hi ha cap altra data disponible per aquest estiu, es tornaran els diners de les entrades. Bennett també ha anul·lat el concert d'aquest dijous a Madrid.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut